maanantai 29. lokakuuta 2012

Tasaraitaa


Nyt kun lumi satoi maahan, on hyvä esitellä edellisen postauksen tulos. Marimekon innoittamana syntyi tasaraitaa. 


Tasaraitahuivi ja -pipo ovat nyt siis valmiit. Pipon neuloin käsin, mutta huivin tein koululla neulekoneella. Minulla on vihasuhde tätä konetta kohtaan. Unohdan kuitenkin sen usein ja erehdyn yrittämään uudestaan. Tällä kertaa yrittäminen tuottikin tulosta! Vain kaksi kertaa revin hiuksiani pudonneiden silmukoiden kanssa, mutta onneksi pitkäpintaisia kavereita on yliopisto täynnä nostamaan minun pudottamani silmukkani. Kiitos siis siitä!


Malli: Omat mallit
Lanka: Madame Tricote Paris, Merino Gold
Puikot: 2mm 

Kaulahuivin yhdistin tuubimuotoon. Se menee kaksi kertaa kaulan ympärille. Pipoon pitää vielä tehdä kiristys taakse, että se ei ole liian pystyssä. Ostin nämä langat alennuksesta ihan muita tarkoituksia varten, mutta ne eivät sopineetkaan siihen. Onneksi keksin niille nopeasti uuden tarkoituksen ja melkein kaikki lanka tulikin näihin käytettyä. Vielä ehkä voisi tehdä valkoiset sormikkaat, pienellä sinisellä säväyksellä. 


Marimekolla oli viime viikolla Ystävämyynti. Sieltähän tulikin hirmuinen määrä kangasta mukaan haalittua. Ihania uusia kuosejakin! Katsotaas jos niistä saisi jonkinlaisen kuvagallerian tännekin! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti