torstai 1. marraskuuta 2012

Sukkia

Kirjoneulesukat ovat nyt puikoilla. Kaveri teki juuri itselleen todella kauniit kirjoneulesukat. Pitihän sitä itsekin sitten tehdä samanmoiset. Ensimmäinen sukka siis vasta menossa, mutta vaikuttaa siltä että neule etenee nopeaa vauhtia. Toivottavasti kohta valmiit, että saa jalkaan!Kaverinikin varoitteli, että seitsemän veljestä-lanka meni hänen sukissaan heti pörröiseksi. Jo nyt tässä alemmassa kuvassa näkyy pientä nukkaantumista. Pitäisi ostaa sukkia varten kunnon sukkalankaa. Se olisi varmasti parempaa ja kestävämpää. 


Pidän näistä sukista todella paljon. Väri on ihana ja kuvio todella hieno. Tummilla langoilla pienet kiristykset kirjoneuleessa jäävät huomaamattomiksi. Valmistuttuaan sukkien höyrytys vielä viimeistelee kaikki kireydet pois. 

Marraskuu on nyt alkanut, voisi siis alkaa laulamaan joululauluja ja sisustamaan kämppää jouluiseksi! Viikonloppuna varmaan avataan glögikausikin kavereiden kanssa. Lauantaille on nimittäin suunnitelmissa kakkugalleria! NAM! Sopiikohan glögi kakkujen kanssa..? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti